الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت

الحوثی: در دفاع از یمن ثابت قدم هستیم

عضو عالی شورای سیاسی یمن در واکنش به تجاوز دشمن صهیونیستی به بندر الحدیده به صهیونیست‌ها هشدار داد که این جنایت ما را در ادامه حمایت از غزه راسخ‌تر کرده و پاسخ یمن تل آویو را تکان خواهدداد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۲۵۰۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن در پی حمله وحشیانه دشمن صهیونیستی به بندر الحدیده به صهیونیست‌ها پیام شدید اللحنی ارسال کرد.

 

پایگاه خبری المیادین شامگاه امروز شنبه گزارش داد که یک مقام ارشد جنبش انصار الله یمن در سخنانی به صهیونیست‌ها هشدار داد که پاسخ نیروهای مسلح این کشور به تجاوز امروز (شنبه) آمریکایی - صهیونیستی به الحدیده سخت خواهد بود و این تجاوزات مانع از حمایت صنعا از غزه نخواهد شد.

 

در همین ارتباط، محمدعلی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن در اینباره تاکید کرد: بمباران دشمن صهیونیستی، ملت یمن را متحد می‌کند و حملات مؤثرتر ما را به همراه خواهد داشت. جنایت تجاوزکارانه تل آویو بدون اتحاد و حمایت آمریکا و انگلیس و مشارکت آنها در آن رخ نمی‌داد.

 

الحوثی افزود: این جنایت صهیونیست‌ها ما را از ادامه حمایت از غزه باز نمی‌دارد، بلکه عملیات‌هایی خواهد بود که این رژیم موقت را ساقط می‌کند.

 

این اظهارات پس از آن بیان شد که هواپیماهای رژیم صهیونیستی عصر امروز (شنبه) شهر بندری الحدیده در غرب یمن را مورد حمله هوایی قرار دادند.

 

رسانه‌های یمنی گزارش دادند که هواپیماهای رژیم اشغالگر در این حمله یک مخزن نفت را هدف قرار داد که منجر به وقوع آتش سوزی گسترده‌ای در مناطق اطراف آن شد.

 

رسانه‌های یمنی اعلام کردند که این حمله با استفاده از جنگنده‌های اف ۳۵ صورت گرفته است.

 

وزارت بهداشت یمن اعلام کرد این حمله چند شهید و دست کم ۸۰ مجروح برجای گذاشته است./ مهر

ارسال نظر